18 April 2016

AUDITRA PRODUCTION SYARIKAT PRINTING ONLINE TERMURAH DI ERA GLOBALISASIREVIEW l Auditra Production Syarikat Printing Online Termurah Di Era Globalisasi.

Tentu zaman teknologi moden korang tercari-cari dimana tempat printing online yang menawarkan servis terbaik. Yelah, zaman teknologi kalau boleh semua dihujung jari, orang kata "hanya deal di dalam telefon bimbit sahaja". Tidak semestinya dihujung jari dikatakan malas dan manja, cuma korang dapat menjimatkan masa, tenaga dan kos pengangkutan dengan hanya deal melalui online. 


Auditra Production menyediakan servis cetak dan sulam T Shirt yang pantas dan berkualiti tinggi dengan harga yang mampu milik dan kompetatif. Bukan setakat itu sahaja, Auditra Prodution menawarkan servis penghantaran keseluruh Malaysia. Apa yang memerajatkan aku, apabila dikatakan Audtira Production menerima order minima sebanyak 2 helai sahaja.Perkhidamatan Auditra Production meliputi :

   ► Cetak & Sulam Tshirt 
   ► Custom Made Tshirt 
   ► Baju Koperat 
   ► Jaket Varsiti 
   ► Jersi Pasukan 
   ► Bunting Banner 
   ► Flyers / Business Card


Apa yang menarik mengenai Auditra Production, pelbagai keistimewaan yang korang perolehi sebagai pelanggan. Antaranya :

  • Khidmat design tshirt secara PERCUMA. 
  • Harga yang murah dan berpatutan.
  • Kualilti printing adalah yang terbaik dan berkualiti.
  • Minimum order yang sangat rendah serendah 2 helai.
  • SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia.

Auditra Prodoction juga menitikberatkan tentang kualiti dalam perkhidmatan. Selain itu, Auditra Production mengikut kehendak korang sebagai pelanggan. Wahh ! terbaik laaaaaaa.... 

Nak tahu kelebihan korang sebagai pelanggan Auditra Production. Antaranya :

● Korang tak perlu pening tentang design. 
● Tidak perlu datang ke kedai. 
● Jimat masa, tenaga dan kos korang. 
● Barang terus sampai ke rumah.

Apa kata korang baca feedback dari pelanggan Auditra Production sendiri, untuk menyakinkan bahawa services yang diberi oleh Auditra Production memang pantas dan cepat. 


Macam mana, tergamam tak selepas baca feedback customers dari Auditra Production. Feedback pelanggan dari Auditra Production kesemuanya berpuas hati atas service dan layanan yang diberi. Walaupun Auditra Production mempunyai pengalaman lebih 2 tahun, ini membuktikan bahawa Auditra Production mampu bersaing dengan industri printing yang lain yang mempunyai berpengalaman lebih 2 tahun.


Sekiranya korang berminat untuk mendapatkan services printing Auditra production. Untuk Pertanyaan SMS/WHATSAPP 018-987 2310 atau kunjungi showroom di: 

XG-4 Blok K, Jalan Plumbum X7/X, Pusat Komersial Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor.

KLIK Pages Auditra Production

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Faez Ramly Copyright © 2016. Designed by Faez laaaaaa